Launeenkatu 5

15100 Lahti

kerosiini.fi - intohimoisia IT-ratkaisuja Joensuusta.

Kerosiini.fi toteuttaa laadukkaita verkkosivustoja, verkkokauppoja ja myös vaativampia IT-projekteja. Yksi esimerkki toteuttamistamme verkkosivustoista on tämä Lahden Keilahallin verkkosivusto, kuten myös lahjakorttiverkkokauppa.

Kerosiini.fi on toteuttanut myös esimerkiksi Joen SiivouksenSinin Muuttosiivouspalvelun ja Mysteeriasiakas.fi:n verkkosivustot.

Joen Siivous on täsmällinen siivouspalveluyritys, joka toimii esimerkiksi Joensuun ja Lappeenrannan alueella palvellen niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaitakin. Joen Siivouksen palveluvalikoimaan kuuluu toimistosiivouksetkotisiivoukset ja myös esimerkiksi loppusiivoukset eli muuttosiivoukset.

Mysteeriasiakas.fi on koko Suomen alueella toimiva Suomen johtaviin Mystery Shopping -tutkimuksiin erikoistunut tutkimuspalveluyritys. Mysteeriasiakas.fi:n asiakkaisiin lukeutuu joukko Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja heillä on tuhansia mystery shoppereita eli mysteeriasiakkaita.

Sinin Muuttosiivouspalvelu on ainoastaan muuttosiivouksiin (loppusiivouksiin) erikoistunut siivousyritys, joka toimii ympäri Suomen useilla eri paikkakunnilla. Olemme toteuttaneet heille verkkosivuston lisäksi erilaisia taustajärjestelmiä muuttosiivoustoimintojen tueksi.Sinin Muuttosiivouspalvelu toimii myös Lahden alueella, joten muuttosiivoustarpeissasi Lahdessa voit kääntyä Sinin Muuttosiivouspalvelun puoleen.

Kun tarvitset IT-ratkaisuja, tsekkaa lisää osoitteesta www.kerosiini.fi